Voorstelrondje

Oprichter en voorzitter van bovengenoemde stichting. Alex is groot liefhebber van alle soorten Setters. Alex is specialist in wetgeving.

Vrijwilliger bij bovengenoemde stichting die de aandacht vooral richt op oude honden en honden met een beperking. 

Voorzitter van bovengenoemde stichting. AAI bestaat in 2022 maar liefst 25 jaar. Vanaf dag 1 is Marion bij AAI betrokken. Naast het stimuleren en ondersteunen van sterilisatieprojecten in het buitenland, het regelen van financiële adopties van honden die in de opvang blijven aldaar, zoekt AAI voor een aantal kansloze honden een goed gezin in Nederland.

Vrijwilliger bij bovengenoemde stichting. Is sinds 2001 betrokken bij zwerfhonden-problemen in onder andere Roemenië, Bulgarije en Turkije. Nathalie richt zich met name op zwerfhonden-populatiemana-gement.

Oprichter en voorzitter van bovengenoemde stichting. Raymond is bevlogen met de honden in het SHKD bosasiel in Istanboel, Turkije en weet veel van de import van honden uit Derde Landen via luchtvervoer. 

Oprichter en voorzitter van bovengenoemde stichting. Tom richt zich op het zwerfhonden-probleem in zowel Bosnië als Kroatië. Tom weet veel van de import van honden uit Derde Landen via wegvervoer.